Pogoji poslovanja

PODATKI O PODJETJU IN SPLETNI TRGOVINI MONDELLA.NET

S spletno trgovino Mondella.net upravlja podjetje Mondella d.o.o.

Matična številka: 6610595000
Davčna številka: 40713377
Davčni zavezanec: Ne

CENE

Vse cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) in brez DDV, saj podjetje Mondella d.o.o. ni davčni zavezanec. Akcijske cene in ostale ugodnosti (količinski popusti, darila, stroški dostave,...) veljajo na dan oddaje naročila.

Možni načini plačila:
- Po povzetju
- Po predračunu
- PayPal

DOSTAVA

Naročila bodo dostavljena preko Pošte Slovenije, s katero imamo podpisano pogodbo. Poštnina znaša 3,50€, ne glede na težo paketa. Ob naročilu pri katerem znesek naročenega blaga presega 30,00€ je dostava brezplačna. Pri plačilo po povzetju Pošta Slovenije kupcu zaračuna provizijo za odkupnino po veljavnem ceniku:

- Pošiljka do vrednosti 25,00€: 1,05€.
- Pošiljka vrednosti nad 25,00€ 5,3% od vrednosti pošiljke.

Izdelki, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v 1-3 delovnih dneh, izdelki ki niso na zalogi pa v 7-12 delovnih dneh. V primeru, da ob dostavi potrošnik ni dosegljiv, lahko paket dvigne na svoji lokalni pošti.

SKLENITEV POGODBE

Točna navedba tehničnih korakov, ki vodijo do sklenitve pogodbe:

1. Uporabnik želene artikle doda v košarico
2. Na blagani uporabnik vpiše obvezne podatke in izbere način plačila (nakup lahko opravi brez ali z registracijo)
3. Ko uporabnik izpolni zahtevane podatke se mora stranjat s pogoji spletne trgovine Mondella.net in potrdit naročilo. S potrditvijo naročila uporabnik potrjuje, da je prebral in se v celoti strinja s spošnimi pogoji spletne trgovine Mondella.net
4. Po opravljenem naročilu, uorabnik na email prejme podatke o oddanem naročilu
5. Pogodba je sklenjena, ko kupec prejme naročeno blago in ga plača. Pogodba poteče po petnajstih (15) dnevih, od prejema blaga. Pogodbe so z novimi naročili ponavljajoče in trajajo do izteka.

Kot pogodba velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi naročenega blaga. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena na sedežu podjetja Mondella d.o.o. in na strežniku spletne trgovine Mondella.net. Vpogled oz. kopijo pogodbe lahko kadarkoli zahtevate, tako da nam pišete na info@mondella.net ali pokličete na 031/623-683. Pogodbo vam bomo posredovali po e-mailu oz. po pošti. Prav tako si lahko pogodbo in pretekla naročila kadarkoli ogledate na spletni strani z uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ga izbrali pri registraciji na spletno strani. Pregled vaše pogodbe si lahko pogledate po registraciji oz. na povezavi, ki jo dobite v potrditvenem e-mailu. Vse v zvezi z nastavitvami vašega računa ter vaših naročil ter pogodbe lahko najdete pod opcijo "Urejanje uporabniškega računa". V primeru vprašanj ali težav se obrnite na naš email info@mondella.net ali telefonsko številko 031/623-683.

Navedba tehnoloških sredstev, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila:

Ob ogledu posameznega izdelka lahko s pritiskom na gumb »V košarico« izbirate izdelke, ki jih želite kupiti. Ves čas naročanja imate neposreden vpogled v izbrane artikle preko rubrike »košarica«, ki se nahaja desno na vrhu nad glavnim menijem. Ob pritisku na gumb »Košarica« se na zaslonu prikaže vsebina oz. vsi izdelki, ki ste jih izbrali. V primeru napake lahko izbrišete vsebino košarice s pritiskom na gumb »Odstrani iz košarice«. V primeru spremembe števila artiklov lahko vnesete novo število vsakega posameznega artikla posebej in pritisnete gumb »Osveži število v košarici«. Ob vnašanju podatkov potrebnih za oddajo naročila imate neprestan vpogled nad vpisanimi podatki, tako da jih lahko kadarkoli popravite. Po prejemu naročila boste nemudoma prejeli avtomatsko potrdilo o prejemu naročila. V kolikor ugotovite, da ste se zmotili pri naročanju šele po že prejetem potrditvenem emailu, lahko spremembo sporočite tako, da odgovorite na to sporočilo ali pa nas pokličete. Predstavnik podjetja vas lahko pokliče po telefonu, da preveri vaše podatke, morebitne nejasnosti in nepravilnosti pri naročilu.

Razlaga statusov naročil:
- Sprejeto: Ta status se naročilu avtomatsko dodeli, ko kupec naročilo odda.
- V obdelavi: Ta status naročilu dodelimo, ko ga pregledamo in potrdimo.
- Poslano: Ta status naročilu dodelimo, ko oddamo paket na pošti.
- Povrnjeno: Ta status naročilu dodelimo, ko ob morebitnem vračilu naročila povrnemo znesek nakupa kupcu.
- Preklicano: Ta status naročilu dodelimo, če kupec prekliče naročilo preden le-to odpošljemo.

ODSTOP OD NAROČENEGA BLAGA

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v petnajstih (15) dneh podjetju na elektronski naslov (info@mondella.net) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi
mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Mondella d.o.o., Zgornja Velka 41a, 2213 Zgornja Velka. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in iste kvalitete kot je bilo poslano in v nespremenjeni količini, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z
odkupnino ne sprejemamo. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi vrnjeno plačilo ter račun za blago, ki ga vrača. Vračilo plačila bomo opravili v 10 dneh
od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Mondella d.o.o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje.

Mondella d.o.o., zagotavlja  varstvo osbnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja (tudi preko e-mail pošte). O izbrisu vas bomo v nadaljnjih petih dneh po elektronski pošti obvestili.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih artiklov zmanjka na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu. S klikom na gumb "Potrdite naročilo" v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga navedli od oddaji naročila. Natančnejši pregled vašega naročila si lahko pogledate še po potrditvi nakupa oz. na povezavi, ki jo dobite v potrditvenem e-mailu. Vse v zvezi z nastavitvami vašega računa ter vaših naročil lahko najdete pod opcijo "Urejanje uporabniškega računa". V primeru vprašanj ali težav se obrnite na naš email info@mondella.net ali telefonsko številko 031/623-683.

S klikom na gumb "Potrdite naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

VARSTVO PODATKOV

Mondella d.o.o. zagotavlja varnost vaših osebnih podatkov. Mondella d.o.o.  je zavezan k varovanju zasebnosti in je dolžan ščititi zasebnost uporabnikov naše spletne strani, kot tudi zaupnost podatkov naših kupcev. Podatke, ki jih dobimo, uporabljamo le za nemoten potek naročil.

Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za prilagoditev spletnih strani vašim interesom in zanimanjem. Vaši osebni podatki so pri Mondella d.o.o. varni. Mondella d.o.o. ne bo nikoli delil vaših osebnih podatkov s tretjimi strankami.

Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo le za usluge kupcem:
- Ob naročilu potrebujemo vaše ime, naslov elektronske pošte, domač naslov, telefonsko številko in podatke o načinu plačila. To nam omogoča izpolnjevanje vaših naročil in sprotno obveščanje o obdelavi naročil
- Podatki o vaših nakupih nam omogočajo, da lahko spletno stran prilagodimo vašim interesom in izdelamo in ponudimo nove izdelke, ki bi vas utegnile zanimati
- Podatki o uporabi Mondella.net in vaše pripombe nam pomagajo spletno stran neprestano razvijati in izboljševati
- Če se odzovete na promocijo ali nagradno igro, vas bomo prosili za ime, naslov in naslov elektronske pošte. Tako vas namreč lahko obvestimo o morebitni nagradi. S temi podatki lahko spremljamo tudi priljubljenost naše tržne dejavnosti
- Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za to, da vas obveščamo o izboljšavah na spletni strani, posebnih ponudbah in promocijah. Če ne želite prejemati teh informacij, nas obvestite prek elektronske pošte na naš naslov

2015 © Mondella.net - Izdelava spletnih trgovin