Naročila in pomoč:

Pogoji poslovanja

Podatki podjetja

S spletno trgovino Mondella.net upravlja podjetje Mondella d.o.o., Zgornja Velka 41a, 2213 Zgornja Velka.

Matična številka:  7241003000
Davčna številka: 40713377
Davčni zavezanec: Ne

Cene

Vse cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) in brez DDV, saj podjetje Mondella d.o.o. ni davčni zavezanec. Akcijske cene in ostale ugodnosti (količinski popusti, darila, stroški dostave,…) veljajo na dan oddaje naročila.

Plačilo

V spletni trgovini mondella.net lahko naročilo plačate na spodaj navedene načine. Vsi načini plačila so popolnoma varni.

  • Po povzetju – naročilo plačate dostavljavcu ob dostavi, v tem primeru si Pošta Slovenije zaračuna provizijo v višini 1,05€ za pošiljke v vrednosti do 25,00€ in 5,3% od vrednosti za pošiljke vredne več kot 25,00€.
  • Po predračunu – naročilo plačate z nakazilom na naš TRR, vaše naročilo bo poslano po prejemu plačila. Rok plačila po predračunu je 3 delovne dni.
  • Preko PayPal-a – po oddanem naročilu boste preusmerjeni na PayPal, kjer opravite plačilo.
  • S plačilo kartico Visa, Mastercard, AmericanExpress … – Na blagajni vpišete podatke vaše kartice in opravite plačilo.

Dostava

Naročila bodo dostavljena preko Pošte Slovenije. Poštnina je brezplačna, ne glede na težo paketa. V primeru plačila po povzetju se zaračuna strošek dostave v višini 1,90€. Prav tako si pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino po veljavnem ceniku:

– Pošiljka do vrednosti 25,00€: 1,05€.
– Pošiljka vrednosti nad 25,00€ 5,3% od vrednosti pošiljke.

Izdelki, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v 1-3 delovnih dneh, izdelki, ki niso na zalogi pa v 5-10 delovnih dneh. V primeru, da ob dostavi potrošnik ni dosegljiv, lahko paket dvigne na svoji lokalni pošti.

Sklenitev pogodbe

Točna navedba tehničnih korakov, ki vodijo do sklenitve pogodbe:

1. Uporabnik želene artikle doda v košarico.
2. Na blagajni uporabnik vpiše obvezne podatke in izbere način plačila (nakup lahko opravi brez ali z registracijo).
3. Ko uporabnik izpolni zahtevane podatke se mora strinjat s pogoji spletne trgovine Mondella.net in potrditi naročilo. S potrditvijo naročila uporabnik potrjuje, da je prebral in se v celoti strinja s splošnimi pogoji spletne trgovine Mondella.net.
4. Po opravljenem naročilu, uporabnik na email prejme podatke o oddanem naročilu.
5. Pogodba je sklenjena, ko kupec prejme naročeno blago in ga plača. Pogodba poteče po petnajstih (15) dnevih, od prejema blaga. Pogodbe so z novimi naročili ponavljajoče in trajajo do izteka.
6. Nakup v spletni trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno sposobnim osebam starejšim od 15 let, ostale osebe morajo za vsako posredovano informacijo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Kot pogodba velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi naročenega blaga. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena na sedežu podjetja Mondella d.o.o. in na strežniku spletne trgovine Mondella.net. Vpogled oz. kopijo pogodbe lahko kadarkoli zahtevate, tako da nam pišete na info@mondella.net. Pogodbo vam bomo posredovali po e-mailu oz. po pošti. Prav tako si lahko pogodbo in pretekla naročila kadarkoli ogledate na spletni strani z uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ga izbrali pri registraciji na spletno strani. Pregled vaše pogodbe si lahko pogledate po registraciji oz. na povezavi, ki jo dobite v potrditvenem e-mailu. Vse v zvezi z nastavitvami vašega računa ter vaših naročil ter pogodbe lahko najdete pod opcijo “moj račun”. V primeru vprašanj ali težav se obrnite na naš email info@mondella.net.

Navedba tehnoloških sredstev, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila:

Ob ogledu posameznega izdelka lahko s pritiskom na gumb »Naroči zdaj« izbirate izdelke, ki jih želite kupiti. Ves čas naročanja imate neposreden vpogled v izbrane artikle preko rubrike »košarica«. Ob pritisku na gumb »Košarica« se na zaslonu prikaže vsebina oz. vsi izdelki, ki ste jih izbrali. V primeru napake lahko izbrišete vsebino košarice s pritiskom na gumb »Posodobi košarico«. V primeru spremembe števila artiklov lahko vnesete novo število vsakega posameznega artikla posebej in pritisnete gumb »Osveži število v košarici«. Ob vnašanju podatkov potrebnih za oddajo naročila imate neprestan vpogled nad vpisanimi podatki, tako da jih lahko kadarkoli popravite. Po prejemu naročila boste nemudoma prejeli avtomatsko potrdilo o prejemu naročila. V kolikor ugotovite, da ste se zmotili pri naročanju šele po že prejetem potrditvenem emailu, lahko spremembo sporočite tako, da odgovorite na to sporočilo ali pa nas pokličete. Predstavnik podjetja vas lahko pokliče po telefonu, da preveri vaše podatke, morebitne nejasnosti in nepravilnosti pri naročilu..

Odstop od pogodbe oz. naročenega blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v petnajstih (15) dneh podjetju na elektronski naslov (info@mondella.net) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Mondella d.o.o., Zgornja Velka 41a, 2213 Zgornja Velka. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in iste kvalitete kot je bilo poslano in v nespremenjeni količini, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi vrnjeno plačilo ter račun za blago, ki ga vrača. Vračilo plačila bomo opravili v 10 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Mondella d.o.o. , z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih artiklov zmanjka na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu. S klikom na gumb “Oddaj naročilo” v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Natančnejši pregled vašega naročila si lahko pogledate še po potrditvi nakupa oz. na povezavi, ki jo dobite v potrditvenem e-mailu. Vse v zvezi z nastavitvami vašega računa ter vaših naročil lahko najdete pod opcijo “Moj račun”. V primeru vprašanj ali težav se obrnite na naš email info@mondella.net.

S klikom na gumb “Oddaj naročilo” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

V primeru, da kupec naročenih izdelkov ne prevzame oz. naročila ne prekliče v roku sedmih dni, mu bomo izstavili račun za stroške dostave in stroške vračila.

Ekspresna dostava

Brezplača dostava za vsa naročila

Preprosta vračila v 14 dneh

Možnost vračila in menjave

100% varen nakup

Po povzetju / Kartice / PayPal

Zadovoljstvo zagotovoljeno

99% strank nas priporoča